Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα παραδίδονται στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί ως διεύθυνση παραλαβής από τον πελάτη κατά την εγγραφή του και παραδίδεται αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης καθώς και του δελτίου αποστολής. Οι παραδόσεις γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

H παράδοση των προϊόντων γίνεται από την εταιρεία μεταφορών ΕΛΤΑ Courier εντός 2-5 εργάσιμων ημερών, ωστόσο ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να ξεπεράσει τις 2-5 εργάσιμες ημέρες στις εξής περιπτώσεις:

α) Το σημείο παράδοσης είναι απομακρυσμένο και δυσπρόσιτο

β) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση

γ) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών

δ) Για λόγους ανωτέρας βίας

Tο κόστος αποστολής και αντικαταβολής είναι ανέρχεται στο ποσό 5€ ανά παραγγελία.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, ο πελάτης ενημερώνεται μέσω email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας του.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας στο δηλωθέν email .

Για τον εντοπισμό της παραγγελίας αποστέλλεται το tracking number στο email που έχει δηλωθεί κατά την παραγγελία, ενώ εάν ο πελάτης δεν λάβει το tracking number συνιστάται η επικοινωνία με τα κεντρικά της εταιρείας στα τηλέφωνα 6947413555 | 2310 706500 ή με email στο [email protected], έτσι ώστε να σταλεί εκ νέου το tracking number της παραγγελίας.

Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα άνω των τριών (3) ημερών αποδεσμεύονται αυτόματα.

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.